15 Fòrum d’Educació Ambiental.cat

  Fechas: 15/12/2017 - 16/12/2017

  Organiza: Societat Catalana d’Educació Ambiental i Casa de l’Aigua de Trinitat Nova (Ajuntament de Barcelona)

  Lugar: Barcelona

   

  L’educació ambiental esdevé recurs i estratègia per assumir el repte de participar en la construcció col•lectiva, per organitzar les nostres relacions socials i les relacions amb la resta de la biosfera, fent una vida digna, justa i equitativa és a dir sostenible.

  En el marc dels Objectius de Desenvolupament Sostenible  que propugna les Nacions Unides i amb la voluntat de millorar i capacitar per l’activisme, cerquem indicadors per a mesurar els progressos, recollir informació i dades de referència, per informar, millorar i facilitar la mesura dels avenços realitzats. 

  És en aquest context on la SCEA promou el Fòrum d’EA.Cat, des de fa disset anys porta a terme aquestes trobades, amb la finalitat de promoure l’educació per a la sostenibilitat. El Fòrum d’EA.Cat és l’espai on els diferents agents implicats generen presentacions de projectes i programes, alhora que debats conceptuals, metodològics i professionals, establint també nous espais de col•laboració i participació per copsar i millorar l’estat de l’educació ambiental a Catalunya.

  Inscripcions:

  • Preu soci/a: 10 euros
  • Preu no soci/a: 15 euros

   

  Información:

  SCEA. Programa 15 Fòrum d’Educació Ambiental.cat

No existen resultados con los criterios de búsqueda